Welkom bij Zeep-Schuim

03 318 69 60
Mail ons
België

Traditioneel ruiten wassen

Om ramen te wassen gebruiken we bij Zeep-Schuim de traditionele methode. Je moet het warm water niet uitvinden… daarbij was je ramen met lauw water, dus dat zou sowieso geen goed idee zijn! Bij de traditionele methode werken we van binnen naar buiten, starten we bij de raamkozijnen en maken we de ramen schoon zoals ze al decennialang schoongemaakt worden. Het resultaat: perfecte, streeploze ramen, die het buitenlicht doorlaten en je elke dag energie geven!

Ramen Wassen Tim Bruynen Zeep-Schuim

000+

jaar ervaring met schoonmaak

000+

blinkende ramen

000+

tevreden klanten

000+

schoonmaak partnerbedrijven

Veel gestelde vragen!?

Voor particulieren hanteren we een vuistregel van één schoonmaak per maand. Wij zorgen ervoor dat we er elke maand staan, zodat jij je er geen zorgen over moet maken en je ruiten altijd perfect schoon blijven! Als jij denkt dat een snellere of een tragere frequentie nodig is, passen wij ons natuurlijk aan en plannen we je, zoals gewenst, in in de agenda.

Jazeker! Als het een raam of glas is en het is vuil, dan maken wij het schoon. Vraag zeker je persoonlijke prijsofferte, zodat we op voorhand duidelijk kunnen opmeten en afspreken.

Van zodra je met ons contact hebt, doen we er alles aan om je zo snel mogelijk een offerte te geven. In veel gevallen zal je in dezelfde week nog een offerte van ons ontvangen, maar uiteraard is er veel afhankelijk van de drukte.

Nee. Wij vinden onze maatschappelijke rol erg belangrijk en beseffen heel goed wat voor impact een bedrijf als het onze kan hebben op de natuur. Daarom hebben we al een hele tijd geleden beslist om alleen met producten te werken die volledig natuurlijk afbreekbaar zijn en dat binnen de 7 dagen. Schone ruiten, zonder de natuur pijn te doen.

Het is erg moeilijk om hier een algemene regel in te vinden, want het hangt af van twee belangrijke factoren. Enerzijds moeten we kijken hoeveel ramen uw huis heeft, want hoe meer ramen, hoe langer de werktijd. Die spreekt voor zich. Daarnaast is ook de staat waarin uw ramen zich bevinden een belangrijke factor, want er is een groot verschil tussen ramen die elke maand onderhouden worden of ramen die maar eens om de zoveel maanden gepoetst worden.

Nee, Zeep-Schuim discrimineert niet op grootte, hoogte of stijl! We zorgen er voor dat elk raam gepoetst wordt volgens onze strenge kwaliteitseisen. Ons team is opgeleid en ervaren genoeg om elke situatie juist in te schatten.